Weg zwaar beschadigd na hevige regen in Phuket

Phuket -

Een weg in Kathu is vanochtend (26 augustus) zwaar beschadigd door hevige regenvalth).

De weg Kathu – Na Koh in een bocht bij een woonwijk in Kathu is sinds vanochtend (26 augustus) zwaar beschadigd door hevige regenval.th). De grond onder en nabij de weg is geërodeerd door regenwater.

Ambtenaren van de gemeente Kathu en de Kathu Electricity Authority inspecteerden de weg. Er zijn verkeersborden geplaatst om weggebruikers te waarschuwen terwijl de weg moet worden gerepareerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.