Man zwaargewond nadat hij op weg in Wichit . zou zijn neergestoken door 'vriend'

waar –

Een 31-jarige man is ernstig gewond geraakt nadat hij op klaarlichte dag door zijn vriend op een weg in Wichit zou zijn gestoken met een mes.

De politie van Wichit werd gisteren (3 augustus) om 00:25 uur op de hoogte gebracht van het incident aan de kant van het Mudong-kanaal - Borae Road bij de ingang van Soi Thung Jaroen.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man te vinden die later werd geïdentificeerd als de heer Kittisak Malipan, 31. Hij bloedde hevig door een ernstige wond aan zijn been, maar was nog bij bewustzijn. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Lokale bewoners vertelden de politie dat meneer Kittisak, die gewond was geraakt, om een ​​of andere vorm van hulp vroeg aan zijn vriend, maar het veranderde in een verbale en vervolgens fysieke ruzie. De precieze aard van het argument was echter onduidelijk.

De politie zet het onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.