Man gearresteerd voor het openen van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning op het eiland Samui

Samui, Surat Thani –

Een man is gearresteerd voor het naar verluidt openen van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning, het verkopen van alcohol na de wettelijke tijdslimiet, het illegaal bezit van Baraku/Shisha en het binnenlaten van vuurwapens en drugs.

Een team van de politie van Bo Phut heeft vanmorgen een inval gedaan in de uitgaansgelegenheid 'Dream Land' op het eiland Samui. Ze hebben de heer Puwanai, 45, gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van het openen van de locatie zonder vergunning, het verkopen van alcohol boven de wettelijke tijdslimiet, illegaal bezit van Baraku en het toelaten van vuurwapens en drugs in de locatie.

Van de locatie werd een kilo Baraku-vloeistof en Baraku-parafernalia in beslag genomen. Puwanai, wiens achternaam werd achtergehouden door de politie, werd naar het politiebureau van Bo Phut gebracht voor verdere juridische stappen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.