Inwoners van Kamala doen mee aan tsunami-evacuatieoefening

kamala-

Inwoners van Kamala namen deze week deel aan een tsunami-evacuatieoefening.

Gisteren (24 augustus)th) de tsunami-evacuatieoefening werd gehouden op Kamala Beach. De oefening werd gelanceerd door de Kathu District Chief Mr. Siwat Rawangkun. Buurtbewoners, studenten en ambtenaren deden mee aan de oefening.

Siwat vertelde The Phuket Express: “Kamala is verbonden met de zee waarin onze gemeenschap vele jaren geleden werd beschadigd door een grote tsunami. We moeten ons voorbereiden en klaar zijn voor elke situatie. De oefening gisteren begon met een Table Top Exercise (TTX) voor de evacuatie.”

Jutha Dumluck, het hoofd van de administratieve organisatie van Tambon, vertelde de Phuket Express: “Deze evacuatie was succesvol. In de toekomst kunnen we de oefening ook 's nachts doen, omdat er in het hoogseizoen meer toeristen komen. Hoteluitbaters en toeristen worden uitgenodigd om mee te doen aan de ontruimingsoefening.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.