Vrouwelijke buitenlander alarmeert Kamala-bewoners nadat ze 's nachts de zee in is gegaan

kamala-

Een vrouwelijke buitenlander ging gisteravond (24 augustus) de zee in bij Kamala Beachth) terwijl haar hond op het strand wachtte. De lokale bevolking riep om hulp voordat ze uit het water kwam, in de veronderstelling dat ze aan het verdrinken was.

De reddingswerkers van Kamala kregen om 7 uur bericht van de lokale bevolking dat een vrouwelijke buitenlander in een tweedelig zwempak haar spullen had achtergelaten in een winkel op het strand. Ze ging de zee in en speelde in het water met haar hond.

Een kwartier later werd de hond alleen op het strand gezien zonder haar. De lokale bevolking riep om hulp om haar langs het strand te zoeken, omdat ze bang waren dat ze zou zijn verdronken.

Daarna kwam de buitenlandse vrouw echter zonder problemen alleen uit zee. Ze verontschuldigde zich dat ze anderen bezorgd over haar had gemaakt omdat ze op enige afstand van de kust was gaan zwemmen, maar zei dat ze een ervaren zwemmer was.

De buitenlandse vrouw, wiens naam door reddingswerkers werd achtergehouden, beloofde 's nachts niet meer te gaan zwemmen en alarmeerde de lokale bevolking.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.