UPDATE: Verhuurder ontkent beschuldigingen na vermeende seksueel misbruik van vrouw in slaapzaal in Phuket Town

Phuket -

Een huisbaas heeft beschuldigingen ontkend dat hij een vrouw seksueel zou hebben misbruikt terwijl ze sliep in een slaapzaal in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

Er is een dagvaarding uitgevaardigd voor een huisbaas die naar verluidt een reservesleutel heeft gebruikt om een ​​kamer te openen voordat hij een vrouw seksueel heeft misbruikt terwijl ze sliep in een slaapzaal in Phuket Town.

Bijgewerkte opslagy:

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasit, vertelde de Phuket Express: "Mr. Pae (Sasin) en zijn advocaat meldden zich bij de politie van Phuket City nadat hij een dagvaarding had ontvangen. Hij heeft de beschuldiging van seksueel misbruik en het betreden van kamers van andere mensen afgewezen.”

“Hij weigerde echter verder commentaar te geven dan alle aanklachten te ontkennen. Hij staat erop om alleen in de rechtbank te praten. Hij zit niet in voorarrest omdat hij zich volgens de wet heeft gemeld na de dagvaarding.” Sarawut concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.