Phuket 'Baba' huwelijksevenement officieel aangekondigd

Phuket -

Een jaarlijks Phuket traditioneel Baba Wedding-evenement dat zal worden gehouden in Phuket Town werd officieel aangekondigd.

Ons vorige verhaal:

Een jaarlijks Phuket traditioneel Baba Wedding-evenement en parade zal volgende maand worden gehouden in de oude binnenstad van Phuket om het lokale toerisme te stimuleren.

De persconferentie was gisteren (23 augustus)rd) in het Phuket Thai Hua Museum onder leiding van de Phuket-vice-gouverneur Amnuay Pitsuwan.

De heer Amnuay vertelde The Phuket Express: "Het evenement zal volgende maand op 3 september worden gehouden"rd tot september 4th in de wijk Phuket Old Town in het subdistrict Talad Yai. De Baba-bruiloft is een van de 16 unieke traditionele evenementen in Phuket die het toerisme en de economie stimuleren.”

“Er zullen vijf voorbeeldparen zijn om het Baba-huwelijk en de ceremonie te presenteren. Er zullen veel traditionele Thais-Chinezen aanwezig zijn op het bruiloftsevenement met veel lokale Phuket-voedselproducten. De heer Amnuay besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.