Huisbaas gebeld door politie na vermeende seksueel misbruik van vrouw in slaapzaal in Phuket Town  

Phuket -

Er is een dagvaarding uitgevaardigd voor een huisbaas die naar verluidt een reservesleutel heeft gebruikt om een ​​kamer te openen voordat hij een vrouw seksueel heeft misbruikt terwijl ze sliep in een slaapzaal in Phuket Town.

De politie van Phuket City meldt dat mevrouw K, 26, een alias als onderdeel van het redactionele beleid voor gevallen van seksueel geweld, eerder deze week een rapport heeft ingediend. Ze vertelde de politie dat de huisbaas, geïdentificeerd als meneer Sasin, een reservesleutel had gebruikt om haar kamer te openen terwijl ze sliep. De huisbaas begon haar seksueel te misbruiken door haar ongepast aan te raken. Ze werd wakker en schreeuwde hardop. De huisbaas rende vervolgens weg uit de kamer.

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasit, zei tegen de Phuket Express: “We hebben de huisbaas al gedagvaard. Als hij zich echter niet meldt, zullen we een arrestatiebevel uitvaardigen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.