Bestuurder sterft na motorongeluk in Thalang

FOTO: Sri Soonthorn-reddingsteam

Thalang-

Een bestuurder is overleden na een motorongeluk in Thalang vandaag na middernacht (24 augustus)th).

Hulpdiensten werden om 0:10 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Thep Kasattri Road in zuidelijke richting in het subdistrict Sri Soonthorn.

Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van dhr. Detchapon Jitsanoa, 40 die vrijwilliger was bij de burgerbescherming. In de buurt werd een kapotte helm gevonden. Ook een voetpad en een elektriciteitspaal in de buurt raakten beschadigd.

Getuigen vertelden de politie dat de motorrijder de controle over zijn voertuig had verloren voordat hij tegen een voetpad en een elektriciteitspaal botste. De politie zet het onderzoek voort om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.