Wichit houdt kanowedstrijd op Mudong Canal

Wichit –

De gemeente Wichit hield op zondag (11 augustus) de 21e jaarlijkse kanowedstrijd op het Mudong-kanaal in Baan Borae.st).

De wedstrijd werd gelanceerd door de burgemeester van Wichit, de heer Greetha Chotwitpipat.

De heer Greetha vertelde The Phuket Express: "De kanowedstrijd is bedoeld om mensen aan te moedigen deel uit te maken van het mangrovebos en het behoud van het milieu, de harmonie tussen mensen in de gemeenschap te ondersteunen en mensen uit te nodigen om het Mudong-kanaal te bezoeken."

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.