Wichit houdt kanowedstrijd op Mudong Canal

waar –

De gemeente Wichit hield op zondag (11 augustus) de 21e jaarlijkse kanowedstrijd op het Mudong-kanaal in Baan Borae.st).

De wedstrijd werd gelanceerd door de burgemeester van Wichit, de heer Greetha Chotwitpipat.

De heer Greetha vertelde The Phuket Express: "De kanowedstrijd is bedoeld om mensen aan te moedigen deel uit te maken van het mangrovebos en het behoud van het milieu, de harmonie tussen mensen in de gemeenschap te ondersteunen en mensen uit te nodigen om het Mudong-kanaal te bezoeken."

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.