Bemanningslid gered na val van boot voor Phuket

Phuket -

Een bemanningslid is gered na een val van een boot voor de kust van Phuket.

De Royal Thai Navy, gevestigd in Phuket, meldt dat ze eerder deze week op de hoogte zijn gebracht dat een bemanningslid van een boot op een vissersboot in de zee is gevallen nabij Kaew Noi Island South.

De Royal Thai Navy ging een halve dag op zoek voordat ze het bootbemanningslid Mr. Eakkarat Limsomboon, 43, zagen. Hij droeg een reddingsvest en zwaaide op een rots bij Kaew Noi Island.

Meneer Eakkarat was zwak en had wat schrammen. Hij zei dat er harde wind en golven waren. De boot zwaaide voordat een grote ijsbak op de boot hem trof en hij viel in de zee. Niemand zag hem aanvankelijk vallen. Hij probeerde om hulp te schreeuwen, maar niemand hoorde hem en hij zwom naar het nabijgelegen eiland.

Hij werd teruggebracht naar het land en naar een ziekenhuis voor een medische evaluatie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.