Wegen sluiten voor strandfestival in Kata

Kata, Phuket –

Wegen in Kata zijn afgesloten voor het Phuket Beach Festival en Kata Beach Life Festival.

Ons vorige verhaal:

Het Phuket Beach Festival 2022 wordt gehouden op 23 augustusrd Tot augustus 28th , 2022 op Kata Beach om meer toeristen aan te trekken in het 'groene seizoen' (moessonseizoen).

Kata Beach Life Festival 2022 wordt gehouden van 26 tot 28 augustusth.

De gemeente Karon heeft gisteren (21 augustus) de sluitingen bekend gemaakt. Wegen voor de gemeente Karon en wegen vanaf het Pak Bang-kanaal voor het Tourist Assistance Centre zijn vanaf morgen (23 augustus) tot 28 augustus afgesloten. Ze verontschuldigen zich voor het ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.