Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Nederlandse man die illegaal vis vangt in nationaal park gearresteerd, politieagent veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 15 augustus 2022 tot en met zondag 21 augustus 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  Het festival is altijd een groot succes bij de lokale bevolking en toeristen.
  Dit was na nationale verontwaardiging op Thaise sociale media, hoewel veel buitenlandse lezers evenwichtiger waren in hun reacties.
De vice-gouverneur van Phuket, Arnuparp Rodkwan Yodrabam, vertelde The Phuket Express: "We zullen zo snel mogelijk een oplossing voor dit probleem vinden en de massagewinkels controleren om te zien of ze hieraan voldoen.
Het bevel is gericht op mensen die motor- en autorijden zonder een geldig Thais of internationaal rijbewijs specifiek voor dat voertuig. 

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.