Engelbert Humperdinck geeft concert op Samui Island

FOTO: Naewna

Ko Samui –

Vanavond (22 augustus) vindt er voor het eerst een Engelbert Humperdinck-concert plaats op Samui Island in het 'GALA DINNER WITH THE KING OF ROMANCE ENGELBERT HUMPERDINCK'nd).

Het concert wordt gehouden in het Centara Reserve Samui Hotel. Het concert wordt gehouden door de Tourism Council of Surat Thani en relevante toeristische verenigingen in Samui en Surat Thani.

Engelbert Humperdinck is een wereldberoemde zanger die bekend staat als de 'King of Romance'. Zijn bekendste nummer is 'Release Me'. Hij is nu 86 jaar oud.

Engelbert Humperdinck zei tegen Thaise media: “Dit is de eerste keer dat ik op Samui Island aankom. Ik heb een warm welkom gekregen van de Thais sinds ik op de luchthaven van Samui aankwam.”

FOTO: Naewna

Worasit Pongpan, de voorzitter van de Samui Golf Association, vertelde de Thaise medua: “Engelbert Humperdinck is op een concerttour vanuit Bangkok. Dit is dus een goede kans om ook een concert op Samui Island te houden. Overgebleven inkomsten uit de kosten van het concert zullen worden gegeven aan de Green Island Foundation om het behoud en het behoud van het milieu op Samui Island te ondersteunen.”

“Dit is een goede kans voor zijn fans om meer te weten te komen over Samui Island. In de toekomst zullen we meer wereldwijde activiteiten op het eiland organiseren om het toerisme te stimuleren en milieuactiviteiten te ondersteunen.” Worasit concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.