Jonge bestuurder sterft na motorongeluk in Thalang

Thalang-

Een jonge bestuurder is gisterochtend (20 augustus) overleden na een motorongeluk in Thalangth).

De politie van Thalang werd om 5 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Thep Kasattri Road in noordelijke richting in het subdistrict Paklok, 30 meter nabij het Tha Ruea-heiligdom.

Politie, hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor aan de kant van de weg aan. Nabijgelegen reddingspersoneel vond het lichaam van de heer Nithikorn Jansakun, 22, uit Paklok. Hij had ernstig hoofdletsel opgelopen. Zijn lichaam werd naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht.

Ter plaatse zijn geen getuigen aangetroffen. In dit stadium gelooft de politie van Thalang dat de bestuurder de controle over zijn voertuig verloor voordat hij tegen het voetpad en de elektriciteitspaal botste. Hij droeg geen motorhelm.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.