Skelet gevonden nabij uitkijkpunt in Wichit

waar –

Bij een uitkijkpunt in Wichit is gistermiddag (20 augustus) een skelet gevondenth).

De politie van Wichit werd om 5:45 uur op de hoogte gebracht van het skelet door een lokale bewoner in de buurt van de Ao Yon - Khao Khad Road nabij het uitkijkpunt Khao Khad in Wichit, Mueang Phuket.

Politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse en vonden het mannelijke skelet bedekt met een doek. Zijn uniform was vergelijkbaar met een bewaker. De politie ging ervan uit dat de man minstens zes maanden voordat hij werd gevonden stierf. Het skelet werd voor definitieve identificatie naar het Vachira Phuket Hospital gebracht.

De inwoner die het skelet voor het eerst ontdekte, vertelde de politie dat hij kokospalmen ging planten voordat hij het skelet vond. De naam van de buurtbewoner werd ingehouden.

De politie ontdekte dat in maart vorig jaar, 2022, de heer Songsak Maya, 41, die een bewaker was in Wichit, als vermist was opgegeven.

De politie zet echter haar onderzoek voort om de uiteindelijke doodsoorzaak te vinden en om de man positief te identificeren en te bepalen of hij dezelfde vermiste persoon was.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.