Phuket Tourist Police waarschuwt voor verhuur van motorvoertuigen zonder de juiste vergunningen

Phuket -
De toeristenpolitie van Phuket heeft een waarschuwing afgegeven voor huurauto's zonder geldig rijbewijs.

De waarschuwing luidt: "De eigenaar of bestuurder van een motorvoertuig die iemand zonder geldig rijbewijs een voertuig laat besturen, krijgt een boete van maximaal 2,000 baht."

“De bestuurder (Huurder) zonder geldig rijbewijs zal maximaal 1 maand worden opgesloten.” De bestelling ging door.

Het bevel is gericht op mensen die motor- en autorijden zonder een geldig Thais of internationaal rijbewijs specifiek voor dat voertuig. Het bevel benadrukte dat de licentie specifiek het type voertuig moet toestaan ​​dat wordt bestuurd en geen algemene licentie moet zijn, vooral voor motorfietsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.