Phuket Tourist Police waarschuwt voor verhuur van motorvoertuigen zonder de juiste vergunningen

Phuket -
De toeristenpolitie van Phuket heeft een waarschuwing afgegeven voor huurauto's zonder geldig rijbewijs.

De waarschuwing luidt: "De eigenaar of bestuurder van een motorvoertuig die iemand zonder geldig rijbewijs een voertuig laat besturen, krijgt een boete van maximaal 2,000 baht."

“De bestuurder (Huurder) zonder geldig rijbewijs zal maximaal 1 maand worden opgesloten.” De bestelling ging door.

Het bevel is gericht op mensen die motor- en autorijden zonder een geldig Thais of internationaal rijbewijs specifiek voor dat voertuig. Het bevel benadrukte dat de licentie specifiek het type voertuig moet toestaan ​​dat wordt bestuurd en geen algemene licentie moet zijn, vooral voor motorfietsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.