Dief betrapt op CCTV die doos bier steelt bij supermarkt in Phuket Town

Phuket -

Een dief werd op CCTV-camera's betrapt bij het stelen van een doos bier in een supermarkt in Phuket Town.

Dhr. Damrong Damthong, 45, diende gisteren (18 augustus) een rapport in bij de politie van Phuket City met bewijs van camerabeelden. Hij vertelde de politie dat een mannelijke verdachte die op een motorfiets zat net na het middaguur op klaarlichte dag voor zijn kruidenierswinkeltje stopte op Phuket Road in Talad Yai.

De verdachte stal een doos bier voor de kruidenierswinkel voordat hij er op zijn motor vandoor ging. Meneer Damrong was in de kruidenierswinkel. Er zaten 12 flessen bier in de doos die 638 baht kosten.

De heer Damrong vertelde The Phuket Express: “Het is gewoon een doos bier die niet veel kost. Als je betrapt bent, is het niet de moeite waard om te doen. Deze verdachte was niet bang, ook al is er een bewakingscamera. Het is het principe dat deze persoon brutaal genoeg is om te stelen ”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.