Kathu houdt later deze maand voedselmarkt

Kathu –

De 7e jaarlijkse voedselbeurs en gezonde markt wordt vanaf 25 augustus in Kathu gehoudenth Tot augustus 27th deze maand.

Er zal een verscheidenheid aan soorten schoon voedsel zijn en veel activiteiten zoals een kookwedstrijd, muziekwedstrijd van studenten, hardlopen met het gezin en livemuziek.

Andere gratis diensten op het evenement zijn gratis massage, gratis sterilisatie van katten en honden, gratis knippen en meer.

We zien je daar!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.