Kamala houdt opnieuw tsunami-evacuatieoefening

Kamala, Phuket –

De administratieve organisatie van Kamala Tambon zal deze maand opnieuw een tsunami-evacuatieoefening houden.

Jutha Dumlak, voorzitter van de administratieve organisatie van Kamala Tambon, heeft vandaag (19 augustus) aangekondigdth) dat ze op 24 augustus opnieuw een tsunami-evacuatieoefening zullen houdenth om 1:00 uur in een openbaar park in de buurt van het Kamal-strand. Ze nodigen mensen en vrijwilligers uit om mee te doen aan de oefening.

Vorige maand hebben veel gebieden in Phuket tsunami-evacuatieoefeningen gehouden, waaronder: Rawai en Kamala.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.