Een ongeval met twee voertuigen laat een nabijgelegen motorrijder gewond raken in Phuket nadat het wiel van crashende voertuigen afvliegt

FOTO: gemeente Sri Soonthorn

Thalang, Phuket –

  Een motorrijder raakte gewond nadat een sedan tegen een grote vrachtwagen botste, waardoor de vrachtwagen kantelde en een wiel in het directe pad van de motorrijder vloog, waardoor ze vielen.

De politie van Thalang werd op de hoogte gebracht van het ongeval om 2:00 uur vandaag, 18 augustus 2022, op Thep Kasattri Road in het subdistrict Sri Soonthorn.

Wetshandhavers en de media kwamen ter plaatse om een ​​gewonde persoon te vinden die de motorrijder was. De gekantelde vrachtwagen met diverse goederen verspreid stond op de weg in de buurt. De beschadigde sedan en de motor werden ook in de buurt gevonden.

Alle betrokken bestuurders hadden hun identificatie ingehouden door de politie van Thalang in afwachting van een verder volledig onderzoek van het ongeval.

Getuigen vertelden aan lokale media dat de sedan tegen de achterkant van de vrachtwagen was gebotst voordat de vrachtwagen kantelde. Het wiel van de vrachtwagen kwam los en de motorrijder kwam tegen het wiel terecht. De politie bekijkt camerabeelden in de buurt om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en om juridische aanklachten in overweging te nemen.

Op het moment van schrijven verblijft de motorrijder in een plaatselijk ziekenhuis, de andere twee chauffeurs raakten niet gewond.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.