Mahout sterft na aangevallen door olifant in Phang Nga

FOTO: MGR Online

Phang Nga-

  Een mahout, die olifantentrainer is, stierf met afschuwelijke verwondingen aan zijn romp, nadat hij werd aangevallen door een olifant in Phang Nga.

De hulpdiensten werden gisteren (17 augustus) op de hoogte gebracht van het incidentth) in Baan Nai Yan, subdistrict Tha Yoo, district Takua Thung.

Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van de heer Suppachai Wongfade, 32. Hij had aanzienlijke schade aan zijn romp opgelopen. Hij was de eigenaar van de 20-jarige mannelijke olifant genaamd Pong Pang.

De olifant werd op 500 meter van de plaats delict met verdoving neergeschoten door stafleden van het Phang Nga Live Stock Office en een andere lokale mahout.

Er waren geen directe getuigen van de gebeurtenis en het was onduidelijk wat er was gebeurd. De heer Suppachai was naar verluidt een ervaren mahout geweest en werkte al vele jaren met Pong Pang. Na het incident zou een onderzoek door het Live Stock Office worden uitgevoerd in samenwerking met wetshandhavers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.