Gewond buitenlands bemanningslid op Liberiaanse vrachtschip gered naar Phuket

Phuket -

  Een gewond buitenlands bemanningslid op een Liberiaanse vrachtschip is gered en naar Phuket gebracht.

De Royal Thai Navy Region 3, gevestigd in Phuket, meldt dat ze op 16 augustus vanaf het vrachtschip 'Oracle', een Liberiaanse nationale vrachtschip, op de hoogte werden gebracht van het incident.th. Een mannelijk bemanningslid was gewond geraakt met een ernstige wond aan zijn rechterarm, hoewel de oorzaak van de verwonding niet openbaar werd gemaakt.

Het vrachtschip lag 450 kilometer ten westen van het eiland Phuket. Het schip veranderde gisteren (17 augustus) van bestemming terug naar Phuketth).

De Royal Thai Navy arriveerde in de buurt van het schip, 46 kilometer van het eiland. De gewonde man werd met een kraan naar het marineschip overgebracht voordat hij naar een ziekenhuis op het eiland werd gebracht.

Zijn toestand was bij het ter perse gaan niet duidelijk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.