Brandevacuatieoefening gehouden in nachtclub op Bangla Road in Patong - FOTOTOUR

Patong, Phuket –

  Vanmiddag (18 augustus) is er een brandevacuatieoefening gehouden in nachtclub Illuzion aan Bangla Road in Patong.

Ons vorige verhaal: 

Vorige week werd er een bijeenkomst gehouden in de gemeente Patong onder leiding van de burgemeester van Patong, Chalermsak Maneesri en het hoofd van het Kathu-district, Siwat Rawangkun.

De boor kwam daarna een brand in een bar op Bangla Road in Patong alarmeerde toeristen midden 11 augustusth.

De oefening werd gelanceerd door de vice-gouverneur van Phuket, Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Vanmiddag (18 augustus) werd er een brandevacuatieoefening gehouden in nachtclub Illuzion op Bangla Road in Patong, waar veel mensen aan meededen. Er waren tien mensen die als gewonden bij het incident optraden. Brandweerlieden hebben "het vuur" geblust, wat slechts een schijnoefening was.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.