UPDATE: Man die naar verluidt een meisje ontvoerde dat bloemen verkocht in Rawai gearresteerd in Nakhon Si Thammarat

Rawai, Phuket –

Een man die vijf maanden geleden een 13-jarig meisje zou hebben ontvoerd terwijl ze bloemen verkocht op Rawai Beach, Mueang Phuket District, is gearresteerd in Nakhon Si Thammarat.

Ons vorige verhaal:

De politie van Chalong meldde dat het arrestatiebevel was uitgevaardigd nadat het verhaal viraal was gegaan op sociale media.

Op februari 9thIn 2022 had de moeder van het meisje eerst aangifte gedaan bij de politie van Chalong.

De Phuket Provinciale Poice meldt dat de verdachte door de politie alleen werd geïdentificeerd als de heer Somsak, 33. Somsak wordt beschuldigd van 'het zonder gegronde reden wegnemen van een kind van niet ouder dan vijftien jaar van hun ouders'.

Nu voor onze updat:

Somsak is gisteren (16 augustus) gearresteerd in het Phipun-district in Nakhon Si Thammarat. Het meisje is gevonden en teruggebracht naar haar ouders. Somsak werd teruggebracht naar het politiebureau van Chaong voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.