Thaise vrouw dood gevonden in stadskanaal Phuket, geen kwaad opzet vermoed

Phuket -

Een vrouw werd dood aangetroffen in een kanaal in Phuket Town nabij een openbaar park in Phuket Town.

De politie van Phuket City werd gisteren (5 augustus) om 00 uur op de hoogte gebracht door een lokale bewonerth) dat ze een lichaam zagen drijven in het Bang Yai-kanaal in de buurt van Saphan Hin Public Park op Phuket Road in het subdistrict Talad Yai, Mueang Phuket.

Reddingswerkers en politie kwamen ter plaatse en troffen het lichaam aan dat met zijn gezicht naar beneden in het kanaal dreef. Het water was laag op het moment dat het lichaam werd gevonden. Aan de kant van de gracht werden een mondkapje en een paar schoenen gevonden. Op haar lichaam werd geen teken van een worsteling gevonden. Volgens de politie stierf de vrouw minstens zes uur voordat haar lichaam werd geborgen.

Een vrouw wiens naam niet aan ambtenaren was gegeven, arriveerde later ter plaatse. Ze vertelde de politie dat het lichaam van haar schoonmoeder was. Ze gaf de identiteitskaart van haar schoonmoeder aan de politie. Het lichaam werd geïdentificeerd als mevrouw Parichart Sangkam, 50. Ze woonde in een huis op ongeveer een kilometer van de plaats delict.

De vrouw vertelde de politie dat haar schoonmoeder aan een depressie leed. Ze was sinds gisteren (15 augustus) niet meer thuisgekomenth).

De politie onderzoekt of mevrouw Parichart per ongeluk in het kanaal is gevallen of in het kanaal is gesprongen. Haar lichaam werd naar het Vachira Phuket Hospital in Phuket Town gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.