Phuket klaar om volgende maand APEC SME te hosten

Phuket -

De gouverneur van Phuket heeft aangekondigd dat de provincie klaar is om volgende maand de 28e APEC SME (Small and Medium Enterprises) te organiseren.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, vertelde The Phuket Express: "Phuket is klaar om volgende maand vanaf 28 september de 5e APEC SME-bijeenkomst te organiseren.th tot september 10th. Dit is een goede gelegenheid voor Phuket om gasten uit 21 economische zones in Azië-Pacific te verwelkomen. Ook na Covid-19 zijn we klaar voor handel, investeringen en toerisme.”

“Daarnaast hebben we 42,598 kmo-operators met 224,905 medewerkers. Dit is een goede kans om de economie voor het gebied en voor het land in de toekomst te stimuleren.” De gouverneur concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.