Een dode, een zwaargewond na een crash met een pick-up in Chalong

FOTO: Raumjai Rescue Foundation

Chalong-

Een persoon is overleden, terwijl een ander ernstig gewond is geraakt na een ongeval met een pick-up truck in de omgeving van Chalong.

Raumjai Rescue Foundation meldt dat ze vanmorgen (17 augustus) op de hoogte zijn gebracht van het ongeval in Soi Na Chai, subdistrict Chalong, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde pick-up aan die tegen een elektriciteitspaal was gecrasht. Een persoon is ter plaatse overleden, een ander is zwaargewond geraakt. De gewonde, een onbekende vrouw, is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

In dit stadium denken reddingswerkers dat de bestuurder de macht over het stuur had verloren voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste. De exacte oorzaak van het ongeval wordt echter nog vastgesteld door de politie van Chalong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.