Weg in de oude binnenstad van Phuket om te sluiten voor de Por Tor (Hungry Ghost) parade

Phuket -

Een weg in Phuket Old Town Road wordt vanmiddag (16 augustus) tijdelijk afgesloten voor de 'Por Tor' (Hungry Ghost) parade.

Ons vorige verhaal:

De Thais-Chinese Hungry Ghost lokale traditie in Phuket is begonnen.

De gemeente Phuket heeft aangekondigd dat de Por Tor-parade voornamelijk rode schildpadcakes zal bevatten. Schildpadden vertegenwoordigen een goede gezondheid en een lang leven, terwijl rood ook de kleur van geluk is voor de Chinezen.

De parade begint bij het standbeeld van de Gouden Draak op Thalang Road en gaat naar – Taew Nam Intersection – Phuket Road – Surin Circle (klokkentoren) – Bang Naew Intersection – Bang Naew Shrine (met Por Tor-ceremonie)

De Thalang Road in de oude binnenstad van Phuket is tijdelijk afgesloten (vanaf kruising bij het postkantoor tot Taew Nam Intersection) van 4 uur tot 00 uur

Dit jaar vindt het festival plaats vanaf 16 augustusth Tot augustus 26th . Er zullen veel traditionele Phuket-eetstalletjes, traditionele shows, concerten, lokale producten en meer zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.