Pick-up beschadigd bij brandstichting Phuket – VIDEO

Phuket -

Een pick-up is beschadigd door een brand in de vroege ochtend in Rassada, Mueang Phuket.

De politie van Phuket City meldt dat ze op de hoogte zijn gesteld van het incident door de heer Burassakorn Yooyen, 31. Hij vertelde de politie gisteren (15 augustus)th) om 4:00 uur was hij in zijn huis aan de Rassada Nusorn Road in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Zijn buurman schreeuwde om hem te vertellen dat zijn pick-up truck die voor het huis geparkeerd stond in brand was gevlogen. Tijdens het wachten op de brandweer gebruikte hij water om het vuur te blussen. Het vuur was eindelijk onder controle.

Op camerabeelden voor zijn huis is te zien dat om 3 uur een niet-geïdentificeerde man met een volledige motorhelm wat benzine op de pick-up truck goot voordat hij het vuur aanstak en wegreed.

De politie zegt op zoek te zijn naar de verdachte voor verdere juridische stappen. Het slachtoffer gaf geen commentaar op of hij problemen had met iemand ter plaatse of wat hij dacht dat zou kunnen leiden tot de daad van brandstichting.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.