'Big Joke' bezoekt Phuket voor het project 'Smart Safety zone' in de oude binnenstad van Phuket

FOTO: Siam Rath

Phuket -

  'Big Joke', de adjunct-commissaris van politie Surachet Hakpal, gisteren (15 augustus)th) inspecteerde de 'Smart Safety Zone' in de oude binnenstad van Phuket onder verantwoordelijkheid van de politie van Phuket City.

Hij inspecteerde ook wegreparaties in de oude binnenstad van Phuket. 'Big Joke' maakt zich zorgen dat er niet genoeg barrières zijn voor automobilisten. De aannemer van de bouw is geïnformeerd om het aantal slagbomen te verhogen om de verkeersveiligheid te waarborgen.

FOTO: Siam Rath

Sommige zebrapaden in de oude binnenstad van Phuket hebben ook vervaagde kleuren. Big Joke heeft de politiechef van de stad Phuket en de verkeerspolitie opgedragen ervoor te zorgen dat zebrapaden opnieuw worden geverfd.

Big Joke zei tegen lokale Thaise media: “Slimme veiligheidszones zijn speciale zones die speciale zorg behoeven. We hebben de mensen beloofd dat we ons best zullen doen. In de toekomst zullen Smart Safety Zones ook naar andere gebieden worden uitgebreid.”

"Het Smart Safety Zone-project gaat niet alleen over meer CCTV-camera-installaties, maar omvat ook volledige medewerking van de overheid en de particuliere sector ten behoeve van mensen." Grote grap concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.