Phuket houdt Kata Beach Life Festival

Phuket -

Kata Beach Life Festival 2022 wordt gehouden van 26 tot 28 augustusth.

Live muziek, concerten en een DJ zullen aanwezig zijn op drie podia op Kata Beach met Nature Active Camp, koffiezone, sportwedstrijden en een Amazing Thailand fotowedstrijd van 's morgens tot' s avonds.

Geniet van concerten en livemuziek van Sarah.salola, 4EVE, Patrickananda, No One Else, TELEx TELEXs, THE PARKINSON, The Paradise Bangkok Molam International Band en ModernDog

Het evenement is gratis toegang.

Toeristische exploitanten in Phuket zijn klaar om Kata Beach te pushen om een ​​'Surf City' te worden.

Het Phuket Beach Festival 2022 wordt gehouden op 23 augustusrd Tot augustus 28th , 2022 op Kata Beach om meer toeristen aan te trekken in het 'groene seizoen' (moessonseizoen).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.