20 babyzeeschildpadden komen uit en gaan terug naar huis in Phang Nga

Phang Nga-

Twintig baby-zeeschildpadden zijn met succes uitgekomen en zijn op weg naar hun oceaanhuis in Similan National Park, in Phang Nga, ten noorden van Phuket.

De groene moederschildpad legde in juni eieren, in totaal 60 eieren, op een strand bij Meang Island, wat 61 dagen duurde voordat 20 babyschildpadden uitkwamen. Anderen wachten nog steeds om uit te komen.

Twintig babyschildpadden werden terug naar hun huis in de zee vrijgelaten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.