UPDATE: Ambtenaren ontmoeten taxichauffeurs om te praten over het probleem van 'klanten stelen' in Patong

Patong-

  De politie van Patong en functionarissen van het Phuket Land Transport Office (PLTO) ontmoetten taxichauffeurs in Patong om te praten over een kwestie van 'klanten stelen'.

Ons vorige verhaal:

Het probleem is op 11 augustus viraal gegaan op de sociale media van Phuketth. Taxichauffeurs die zijn gestationeerd bij een taxistandplaats voor een hotel in de buurt van Kalim Beach in Patong, hebben papieren op elektriciteitspalen in de buurt geplaatst.

Ambtenaren ontmoetten die taxichauffeurs later. De politiechef van Patong, luitenant-kolonel Poom Semworanon, vertelde de Phuket Express: "Taxichauffeurs vertelden ons dat ze zich zorgen maken over niet-geregistreerde taxichauffeurs of zoals ze ze 'zwarte nummerplaten' noemen die klanten ophalen. Er waren wat misverstanden. Het was niet hun bedoeling om geregistreerde 'legale' taxichauffeurs tegen te houden. We hebben ze echter gezegd dat ze goede gastheren moeten zijn om toeristen te verwelkomen en ze een goede taxiservice te geven.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.