Duizenden toeristen en de Thaise minister van Toerisme nemen deel aan de Full Moon Party op het eiland Pha-Ngan in Surat Thani

FOTO: Matichon

Soerat Thani –

  Duizenden toeristen namen deel aan de Full Moon Party op het eiland Pha-Ngan in Surat Thani en de minister van Toerisme en Sport bezocht zelfs het feest.

Meer dan 10,000 Thaise en buitenlandse toeristen namen vrijdagavond (12 augustus) deel aan de Full Moon Party. Toeristen reisden de hele nacht van de Baan Bang Rak Pier in het subdistrict Bor Pud, in het district Koh Samui, naar de Full Moon Party. Marineambtenaren inspecteerden de pier om de veiligheid te waarborgen en te voorkomen dat speedboten te hoge tarieven kregen.

De minister van Toerisme en Sport Phiphat Ratchakitprakarn en relevante toeristenfunctionarissen van Surat Thani bezochten en verwelkomden toeristen op de Full Moon Party.

Sumet Meepat, een speedbootoperator, vertelde TPN: “Er komen meer toeristen naar de Full Moon Party nadat het land weer open is. We zijn een voorstel overeengekomen voor een verruiming van de openingstijden van uitgaansgelegenheden tot 4 uur. die de economie kunnen ondersteunen en meer inkomsten kunnen genereren.”

Voor meer informatie:

De minister van Toerisme en Sport bereidt een voorstel voor om de openingstijden van uitgaansgelegenheden vanaf 2 uur voor te stellen. tot 00 uur. aansluiten bij het toeristengedrag.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.