Surat Thani verwelkomt meer dan 57,000 Thaise en buitenlandse toeristen tijdens driedaags lang weekend

Soerat Thani –

Surat Thani heeft meer dan 57,000 toeristen verwelkomd tijdens een lang weekend tussen 12 en 14 augustus, meldde de Tourism Authority of Thailand (TAT) op zondag 14 augustus.

Nanthawan Siripokphat, directeur van het TAT-kantoor in Surat Thani, onthulde dat er ongeveer 57,243 mensen naar de provincie reizen, 32,604 Thais en 24,639 buitenlanders.

Het gemiddelde tarief van hotelboekingen is 54.39 procent met een gemiddelde van 3 dagen. De TAT verwachtte dat de totale inkomsten van de uitgaven van toeristen ongeveer 455.84 miljoen baht zouden zijn, uitgaande van een gemiddelde besteding van 3,100.43 baht per dag – 2,507.28 baht per Thaise toerist en 3,695.99 baht per buitenlander.

Nanthawan voegde eraan toe dat de reden waarom elke toeristische attractie zo druk was, te wijten was aan het goede weer.

“De zee is de laatste tijd prachtig en zeker een bezoek waard, vooral op alle drie de populaire eilanden. Koh Phangan hield een full moon party, Koh Samui had een trailwedstrijd en Koh Tao had veel duiktoeristen. Verschillende toeristische attracties op het vasteland, zoals bossen, stromend water en de Ratchaprapa-dam, waren dit weekend ook druk,' verklaarde ze.

Foto beleefdheid: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.