Singaporese chauffeur sterft, vier Singaporese passagiers gewond nadat sedan in Phuket op bus botste waarbij een Koreaan en twee Thai gewond raakten

Kata, Phuket –

Een Singaporese chauffeur is overleden, terwijl vier Singaporese passagiers verschillende verwondingen hebben opgelopen nadat een sedan afgelopen nacht in Phuket (12 augustus) in een bus was gecrasht waarin een Koreaan en twee Thais gewond raakten op Kata Hill.

De politie van Karon meldt dat ze om 11:20 uur op de hoogte werden gebracht van het ongeval op Plab Pla Curve op Patak Road op Kata Hill in het subdistrict Karon, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde bus op de weg aan. De buschauffeur, de heer Anirut Chomcherd, 32, zijn twee passagiers, mevrouw Nuengruethai Raknawa, 43 en de heer Sangmin Lee, 41, een Koreaanse staatsburger, hadden allemaal verwondingen opgelopen. Ze werden naar plaatselijke ziekenhuizen gebracht.

In de beschadigde sedan troffen reddingswerkers vijf Singaporezen aan die vastzaten. De 21-jarige vrouwelijke chauffeur is ter plaatse uitgesproken (The Phuket Express hield haar naam achter in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie). Vier anderen hebben verschillende verwondingen opgelopen, namelijk de heer Bryan Teo Li Yan, 30, de heer Poh Mao Sin, 23, mevrouw Pang Jing Ning Eliana, 21, en mevrouw Ng Jia Xin, 22. Ze werden naar plaatselijke ziekenhuizen gebracht.

Getuigen zeiden dat ze de sedan in de bus zagen crashen, maar konden niet veel specifieke details geven. De politie van Karon zet haar onderzoek echter voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor verdere mogelijke juridische stappen.

TPN-media zal updates verstrekken wanneer deze door relevante functionarissen worden gegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.