Vijf drugsverdachten gearresteerd in Phuket in twee dagen met in totaal 3,373 methamfetaminepillen

Phuket -

In Phuket zijn in twee dagen tijd vijf drugsverdachten aangehouden met in totaal 3,373 methamfetaminepillen.

De provinciale politie van Phuket meldt vanaf 10 augustusth tot 11 augustus hebben ze vijf verdachten gearresteerd, namelijk:

  1. Charin 'Arm' Innoom, 31, uit Phuket werd gearresteerd in Karon. Bij hem werden 1,909 methamfetaminepillen en twee handgemaakte pistolen met twee kogels in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van het hebben van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

2. Niram 'Nat' Samoo Lanlongsa, 26, uit Phuket werd gearresteerd in Wichit. Bij hem werden 15 methamfetaminepillen en een handgemaakt penpistool in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van het hebben van categorie 1 drugs en illegaal bezit van een vuurwapen.

3. Jirayut 'Benz' Datjarit, 23, uit Rayong, werd gearresteerd in Rassada. Bij hem werden 0.08 gram crystal methamfetamine en 41 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van het hebben van drugs van categorie 1 met de bedoeling om drugs te verkopen en illegaal te gebruiken.

4. Nattapong 'Mos' Hansantear, 30, uit Phuket, werd gearresteerd in Chalong. Bij hem werden 800 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van het hebben van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen.

5. Narongchai 'O' Srisooksai en de heer Sommai 'Mai' Noppakao, 39, uit Phuket, werden gearresteerd in Kathu. Bij hen werden 2.52 gram crystal methamfetamine, 608 methamfetaminepillen, 30 ecstasypillen, twee pistolen en 85 kogels in beslag genomen. Ze worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.