500,000 garnalen vrijgelaten in Phuket ter ere van 90ste verjaardag van koningin Sirikit

Phuket -

Ongeveer 500,000 garnalen zijn vrijgelaten in Phuket om de 90 . van koningin Sirikit te erenth verjaardag vandaag (12 augustus) en voor Moederdag.

In Thailand wordt Moederdag jaarlijks gevierd op 12 augustus ter herdenking van de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit, de moeder van alle Thaise mensen.

Het evenement werd gelanceerd door de Phuket-vice-gouverneur Pichet Panapong en de Chief Fisheries Office van Phuket, de heer Sitthiphon Mueangsong, bij het Mudong-kanaal in Wichit.

Mr. Sitthiphon zei: "Elke Moederdag op 12 augustus"th we houden activiteiten voor het vrijgeven op zee ter ere van Hare Majesteit Koningin Sirikit. Tegelijkertijd hebben we het aantal mariene levens in het milieu verhoogd om het ecosysteem in evenwicht te brengen. Dit jaar hebben we 500,000 garnalen vrijgelaten.”

Deze week werd er een massale strandschoonmaak gehouden ter ere van de 90 . van koningin Sirikitth verjaardag op 12 augustusth.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.