Taxichauffeurs voor hotel in Patong waarschuwen andere taxichauffeurs voor het "stelen" van klanten

Patong, Phuket –

Taxichauffeurs voor een hotel in Patong hebben andere taxichauffeurs gewaarschuwd voor het "stelen" van klanten in hun omgeving.

Het probleem is vandaag (11 augustus) viraal gegaan op de sociale media van Phuketth). Taxichauffeurs die zijn gestationeerd bij een taxistandplaats voor een hotel in de buurt van Kalim Beach in Patong, hebben papieren op elektriciteitspalen in de buurt geplaatst.

Het bericht concludeerde: “Aan andere taxichauffeurs, vermijd alstublieft om klanten in dit gebied op te halen, aangezien u ons niet respecteert. Je hebt lagere prijzen gevraagd van klanten dan normaal. We worstelen met onze banen. Je hebt onze klanten gestolen. Dit is onacceptabel. We hebben je gewaarschuwd.”

Gebruikers van sociale media maken zich zorgen over dit probleem, omdat ze bang zijn dat het problemen zal veroorzaken zoals voorheen wanneer taxichauffeurs vechten en het imago van het toerisme schaadt. Ze roepen de politie en het Phuket Land Transport Office op om de zaak te onderzoeken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.