Kata Beach in Phuket wordt gepusht als 'Surf City'

Phuket -

Toeristische exploitanten in Phuket zijn klaar om Kata Beach te pushen om een ​​'Surf City' te worden.

Mevr. Kanokkorn Pattarawanee, een commissielid van de Phuket Tourism Association vertelde The Phuket Express: “Kata Beach en Karon Beach zijn beroemd om toeristen die graag in de branding spelen en genieten van een rustige sfeer. Vooral Kata Beach is al 30 jaar een paradijs voor surfers. Toch is het aantal toeristen dat Kata Beach heeft bezocht nog steeds minder dan Patong. We verwachten aan het eind van het jaar meer toeristen in het hoogseizoen.”

“De meeste surfers zijn buitenlanders, maar nu zijn ook meer Thais geïnteresseerd in surfen. Kata Beach wordt wel het beste strand om te surfen in Phuket genoemd. De plaats is geschikt voor elk niveau van surfen. Veel surfoperators zijn op Kata Beach. Surfevenementen worden al vele jaren gehouden. Deze evenementen zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat Kata Beach minstens twee keer per jaar de 'Surf City' wordt.” verklaarde Kanokkorn.

De heer Komsan Sangkaew, een surfoperator, vertelde de Phuket Express: “Kata Beach heeft prachtig zand met schaduwen van bomen langs het strand en golven van vele groottes. Kata Beach ligt op 17 kilometer van Phuket Town. Er zijn veel hotels, resorts, restaurants en bars in de buurt.”

Het Phuket Beach Festival 2022 wordt gehouden vanaf 23 augustusrd Tot augustus 28th, 2022 op Kata Beach om meer toeristen aan te trekken in het 'Groene Seizoen (Moessonseizoen).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.