Brand in bar op Bangla Road in Patong alarmeert toeristen

Patong, Phuket –

  Een brand in een bar aan Bangla Road in Patong heeft vandaag midden in de middag (11 augustus) toeristen gealarmeerdth).

Brandweerlieden van de gemeente Patong werden om 3:53 ​​uur op de hoogte gebracht van de brand in de 'Hero Bar' op Bangla Road in Patong. Ze kwamen ter plaatse en zagen rook uit de bar komen. Het duurde bijna een uur om de rook te verwijderen.

Brandweerlieden meldden dat de oorzaak van de brand was ontstaan ​​door vonken van een hoogspanningskabel boven de bar.

De vonken sloegen op het dak en het plafond van de bar en veroorzaakten veel rook maar geen vlammen. Er werden geen gewonden gemeld. Wel veroorzaakte de brand enkele uren een grote stroomstoring voor Bangla Road. De bezorgdheid over branden blijft groot in Thailand vanwege een recente brand in een nachtclub in Sattahip waarbij zeventien mensen om het leven kwamen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.