Phuket Beach Festival 2022 trekt toeristen aan in het 'groene seizoen'

FOTO: zipevent-app

Phuket -

Het Phuket Beach Festival 2022 wordt gehouden op 23 augustusrd Tot augustus 28th , 2022 op Kata Beach om meer toeristen aan te trekken in het 'groene seizoen' (moessonseizoen).

De minister van Toerisme en Sport, Pipat Ratchakitprakarn, zei tegen de Thaise pers: “Het Phuket Beach Festival 2022 is een van de evenementen die gepland staan ​​om het toerisme te stimuleren in het kader van ons sporttoerisme-project 'Air, Sea, Land, Southern Sports Tourism Festival'. Het evenement is bedoeld om het hele sporttoerismesysteem een ​​boost te geven met de samenwerking tussen de overheid en de particuliere sector in Phuket.”

“Tijdens het 'groene seizoen' of moessonseizoen bezoeken niet veel toeristen Phuket. Aan de andere kant is het het seizoen dat het meest geschikt is om te surfen. Phuket Beach Festival zal dit seizoen een goed evenement zijn. Het is echter ook gevaarlijk voor elke activiteit vanwege sterke golven. Daarom hebben we samengewerkt met internationale eenheden zoals International Life Saving (ILS) en International Surfing Association (ISA) om surftrainers te oefenen.”

“Phuket Beach Festival wordt gehouden op 23 augustusrd Tot augustus 28th bij Beyond Resort Kata. Het evenement omvat surfwedstrijden, vlooienmarkten voor strandlevensstijlen, concerten van Thaise artiesten en meer. Het evenement zal ook te zien zijn op CONCERTLIVE STREAMING via FACEBOOK: PHUKETBEACHFESTIVAL.”

FOTO: zipevent-app

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.