Ambtenaren blijven uitgaansgelegenheden in Patong controleren om de brandveiligheid te waarborgen

Patong-

Gisteravond (9 augustus) inspecteerden functionarissen uitgaansgelegenheden op Bangla Road in Patong om de brandveiligheid te waarborgen.

Een team van Kathu-functionarissen en de politie van Patong inspecteerden uitgaansgelegenheden op Bangla Road. Ze controleerden brandveiligheidsmaatregelen zoals brandblussers, nooduitgangen, borden en brandpreventiesystemen binnen locaties.

Ambtenaren drongen er bij entertainmentexploitanten op aan ervoor te zorgen dat deze veiligheidsmaatregelen gecontroleerd en gebruiksklaar moeten zijn.

De keuring volgt Thaise premier Prayut heeft op 5 augustus opdracht gegeven tot een serieus onderzoek naaro de brand in de uitgaansgelegenheid "Mountain B" in het Sattahip-gebied van Chonburi in de vroege uren van gisteren, waarbij tot nu toe naar verluidt 16 mensen zijn omgekomen en 34 mensen gewond zijn geraakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.