Strandschoonmaak Phuket gehouden ter ere van 90ste verjaardag van koningin Sirikit

Phuket -

Er werd vanmorgen een massale strandschoonmaak gehouden ter ere van de 90 . van koningin Sirikitth verjaardag op 12 augustusth.

De schoonmaak op het strand van Naiyang vanmorgen (9 augustus)th) werd gehouden door de internationale luchthaven van Phuket.

De heer Somsak Pakdeerak, de directeur van het administratiekantoor van de luchthaven, vertelde The Phuket Express: "De strandschoonmaak deze keer is ter ere van koningin Sirikit's 90th verjaardag op aanstaande 12 augustus.”

“Het luchthavengebied is verbonden met het Naiyang-strand en het Maikhao-strand, waarbij beide stranden in de buurt van het Sirinat National Park in Thalang liggen.”

“Zeeafval is tijdens het moessonseizoen op het strand aangespoeld. De schoonmaak is bedoeld om onze gemeenschap schoon te houden en meer toeristen te verwelkomen. Het is ieders verantwoordelijkheid om samen voor ons milieu te zorgen.” Somsak besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.