UPDATE: Geen illegale buitenlandse werknemers gevonden in uitgaansgelegenheden, zei Phuket-functionaris

Phuket -

Ambtenaren van Phuket zeiden dat er geen illegale buitenlandse arbeiders werden gevonden in uitgaansgelegenheden na een inspectie naar aanleiding van klachten.

Ons vorige verhaal:

Een vertegenwoordiger van entertainmentmedewerkers heeft een brief ingediend bij relevante functionarissen om vermeende illegale buitenlandse werknemers te onderdrukken.

De chef van het arbeidsbureau van Phuket, de heer Pichit Singthongkam, vertelde de Phuket Express: "We hebben het weekend na de klachten acht uitgaansgelegenheden in Phuket Town geïnspecteerd. We hebben geen illegale arbeiders gevonden.”

De Phuket Express merkt op dat functionarissen Patong niet hebben geïnspecteerd, waar veel van de klachten vandaan kwamen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.