Zevenjarig meisje sterft door schot nadat negenjarige jongen per ongeluk het vuur opende in Rassada, Phuket

Rassada-

Een zevenjarig meisje stierf door een schot nadat een negenjarige jongen per ongeluk het vuur opende op een huis in Rassada.

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasit, vertelde de Phuket Express vandaag (8 augustus)th), "In het weekend kregen we van een ziekenhuis bericht dat een zevenjarig meisje stierf aan een schotwond."

“De negenjarige jongen, haar familielid, opende per ongeluk het vuur in het huis van hun familielid, waar op de eerste verdieping een nieuwe huiszegeningsceremonie werd gehouden. De jongen en het meisje speelden op de tweede verdieping in een slaapkamer.”

“De jongen vond een pistool in een opbergdoos. Hij dacht dat het een speelgoedpistool was. Hij richtte het pistool op het meisje en haalde toen de trekker over. De kogel raakte de linkerborst van het meisje en het meisje werd later dood verklaard.”

“De jongen heeft in deze zaak geen juridische stappen ondernomen, aangezien hij jonger is dan 12 jaar en het een tragisch ongeval was. De familie van het meisje wil ook geen verdere juridische stappen, aangezien ze familie zijn.”

De politie van Phuket zal geen aanklacht indienen tegen de ouders voor het bezit van het wapen en het was niet meteen duidelijk of het wapen legaal in bezit was of waarom het niet op slot zat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.