Ambtenaren inspecteren uitgaansgelegenheden in Kamala, Phuket om de brandveiligheid te waarborgen

Kamala, Phuket –

  Ambtenaren hebben het afgelopen weekend uitgaansgelegenheden in Kamala geïnspecteerd om de brandveiligheid te waarborgen.

Een team van Kamala-functionarissen inspecteerde uitgaansgelegenheden in Kamala. Ze controleerden de brandveiligheid, zoals brandblussers, nooduitgangen, borden en brandpreventiesystemen binnen locaties.

Exploitanten van uitgaansgelegenheden hebben samengewerkt met functionarissen om aan te tonen dat ze de juiste brandveiligheidseisen hebben. De meeste uitgaansgelegenheden hadden allemaal brandveiligheidsmaatregelen nodig, maar sommige moeten hun veiligheidsuitrusting en nooduitgangsborden veranderen en verbeteren.

De keuring volgt Thaise premier Prayut beveelt op 5 augustus een serieus onderzoek naar... de brand in het uitgaanscentrum "Mountain B" in het Sattahip-gebied van Chonburi, waarbij tot nu toe naar verluidt 15 mensen zijn omgekomen en 40 mensen gewond zijn geraakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.