Phuket organiseert dit weekend "Thailand Surfing Championship 2022" en "Phuket Surf x Beat 2022" op Kata Beach

Kata, Phuket –

Toerismeverenigingen in Phuket organiseerden dit weekend, 2022 - 2022 augustus, gezamenlijk "Thailand Surfing Championship 6" en "Phuket Surf x Beat 7" op Kata Beach, wat een aantal binnenlandse en buitenlandse toeristen aantrok.

De evenementen, die werden uitgevoerd in samenwerking met de Surfing Association of Thailand en de Phuket Provincial Business Association, bestonden uit vele activiteiten zoals skaten, surflessen door atleten van het nationale team, dj's, strandyoga, optredens van b-boys, badmodeshows, prijsuitreikingen winnende filmvertoningen, muziekuitvoeringen, vuurshows, enz.

De surfwedstrijd werd voor de tweede keer op Kata Beach gehouden, omdat het een beroemde en mooie toeristische attractie op het eiland was. Het evenement was ook bedoeld om de binnenlandse toerisme-economie en watersport voor lokale ondernemers in Phuket te stimuleren na een lange stagnatie van de Covid-19-epidemie.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.